Anka Tez Merkezi
SPSS Analizi, Çeviri, İntihal Düşürme ve Redaksiyon Hizmetleri.

İngilizce Tez Yazdırma

İngilizce tez yazdırmak bir çok öğrenci için zaman alıcıdır. O yüzden İngilizcede hazırlanacak bitirme projelerini yardım alarak hazırlar. İlk önce bu öğrenciler İngilizce tez hazırlama fiyatlarını araştırır. Daha sonra güvenilir ve doğru bir adrese ödev hazırlama siparişi verir. Anka tez olarak olarak yıllardır bu konuda Türkiye'deki ve Yürt dışında okuyan öğrencilere yardımcı oluyoruz. Lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri için İngilizce metin hazırlamak içinbu dile ve konuya hakım olmak gerekir. Anka tez tecrübeli ve uzman ekibi ile güvenebileceğiniz en doğru adrestir. Birlikte çalışmamız için WhatsApp'tan mesaj atmanız yeterlidir. 

Neden İngilizce Tez Yazılır?

İngilizce artık uluslararası bir dildir ve Türkiye'de de birçok okulun eğitim dili İngilizcedir. On binlerce araştırmacı ve öğrenci İngilizce dilini kullanarak kendi araştırmalarını yayınlıyor. Bugün 400 milyon insanın ana dili İngilizcedir. Akademik dünyada bu dilde araştırmalar ve incelemeler yapılır. İngilizce ödev, proje ve tez hazırlama Türkiye'de de çok yaygın hale gelmiştir. 

İngilizce Tez Yazdırma

Tez yazmakta temel amaç, bilgiyi yayarak insanları güçlendirmektir. Bu yüzden İngilizce yazılan tez çalışmaları önem taşımaktadır. Çünkü İngilizce yazılan tez ve makaleler daha rahat başka araştırmacılar tarafından değerlendirme şansına sahiptir. İngilizce hazırlanan tez ve proje çalışmaları ancak dile hakim bireyler tarafından hazırlanabilir. Anka Tez Merkezi bu bakımdan çok başarılıdır. Ekibimizin İngilizce dil hakimiyeti çok yüksek seviyededir ve hazırlanan içerikler bizim tarafımızdan orijinal ve özgün bir şekilde hazırlanmaktadır.

Her bölüm Turnitin intihal Raporu ve Turnitin AI raporu ile birlikte teslim ediyoruz. Bu rapor çalışmanın ne kadar özgün hazırladığını gösterir. Son aylarda yapay zeka ile İngilizce tez yazdırmak çok popüler hale gelmiştir. Ama bu konu Turnitin yapay zeka kontrolü raporu ile anlaşılır. İngilizce tezlerimizi Turnitin yapay zeka  ile birlikte teslim ediyoruz. Bu şekilde tezinizin ChatGPT kullanarak hazırlanmadığını anlayacaksınız.

İngilizce tez yazma, ciddi bir altyapı ve uzmanlık gerektirmektedir. İngilizce dili çok zor bir dildir. Her dilde olduğu gibi bu dile de hakım olmak çok zaman alıcı bir iştir. İngilizce dilinde yazmak, İngilizce tez hazırlamada en zor kısımdır. Belki İngilizce film seyrettiğinizde bir şeyler anlayabilirsiniz ama bu dilde akademik çalışma yapmak gerçekten uzmanlık gerektirir. Bu zorluk sizi intihal yapmaya zorlayabilir ama sakın! Anka Tez size yardım etmeye hazır.

Anka Tez Merkezini diğer danışmanlık sitelerinden ayıran temel faktörlerden biri İngilizce diline hakimiyetimizdir. İngilizce tez çalışmaları konusunda sadece Türkiye değil başka ülkelerden eğitim alan öğrencilere de hizmet verdik.

“İngilizce Lisans, yüksek lisans ve doktora tezi yazdırmak istiyorsanız! Anka Tez size yardım etmeye hazır.”

Tez yazımı konusunda ek ücret talep edilmeden İngilizce tez danışmanlık hizmeti sunulmaktadır. 

7 Adımda İngilizce Tez Hazırlama

Tez hazırlama çok ciddi bir iştir, özellikle İngilizce tez hazırlama daha da zordur çünkü ana dilimiz olmayan bir dilde araştırmamızın sonuçlarını raporlıyoruz. Başarılı bir tez hazırlamak istiyorsanız ve gerekli zaman ve bilginiz yoksa bize WhatsApp'ten mesaj atmanız yeterlidir. Yabancı dilde tez hazırlama adımları 7 adımda özetlenmiştir:

  • İngilizce Konunun Belirlenemesi
  • Çalışma Taslağı Hazırlanması
  • Giriş ve Amaç Bölümleri Hazırlanması
  • Literatür Taraması ve Yazımı
  • Metodoloji, Gereç ve Yöntem Belirlenmesi
  • Analiz Yapılarak Tabloların Oluşturulması
  • Bulguların ve Sonuç Kısmının Yazılması

Konu belirleme öğrenci ve danışmanın fikir alışverişi ile belirlenir. Yabancı dilde bitirme tezi yazmanın en zor aşamalarından biri literatür taramasındır. İngilizce tez ve makalelerin çok fazla olduğu için literatür çok geniş ve onların taraması ve özetlemesi zaman alıcıdır. Bu aşamadan sonra metot ve analiz kısmı hazırlanır, ve en son İngilizce olarak tartışma ve sonuç oluşturulur. 

İngilizce Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora Tezleri Örnekleri 

İngilizce dilinin gücü ve önemi hakkında herkes hemfikir olsa gerek. O yüzden bir çok bitirme projesi İngilizce olarak hazırlanır ve çeşitli sitelerde bu tezler yayınlanır.

Bir iyi yüksek lisans tezi yazmanın yolarından biri, İngilizce tez indirme sitelerinden örnek tezleri detaylıca incelemektir. Proquest.com sitesi bu örnekleri sunmaktadır. Dissertations & Theses bölümünde milyonlarca İngilizce tez örneği bulunmaktadır. Bu gibi bitime tezi indirme siteleri mevcuttur. 

Türkiye’de Ulusal Tez Merkezinden yayınlanmış İngilizce yüksek lisans ve doktora tezleri bulabilirsiniz. Bu tezler Türkiye’deki üniversitedeki öğrenciler tarafından yabancı dilde hazırlanmıştır.

 

Yabancı Dilde Tez Hazırlama Fiyatları (Eylül 2024) 

2024 ücretli İngilizce proje hazırlama fiyatları kaç lira? Ücretli İngilizce tez hazırlama fiyatları konu başlığı, bölüm ve uygulama detaylarına bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Fiyatlarımızın en makul düzeylerde olduğunu bizimle iletişime geçtiğinizde en iyi şekilde anlayacaksınız. Bize İngilizce olarak bitirme ve yüksek lisans tezi hazırlamak, Türkçeden daha kolaydır. O yüzden fiyatlarımızda daha uygun

2024 Eylül ayı itibari ile bir İngilizce tez yazdırmanın sayfa başı maliyeti ortalama 400 TL ile 600 TL arasındadır. Bir 60 sayfalık bitirme projesinin ücreti 24-36 Bin TL arasındadır. Bu fiyat 5 parçada alınır ve çalışmada 5 parçada teslim edilmektedir.

İngilizce dil yeterliliğine, bilgisine ve hakimiyetine sahip olmak, İngilizce dilinde yüksek lisans ve doktora tezlerinin kaliteli ve doğru içerikle yazılabilmesi için temel unsurlardan biridir. Bazı öğrencilerin İngilizce dilinde bitirme projesi yazmak için kendine güvenmiyor. Uzman ve profesyonel bir danışmanın etkili ve zamanında desteği çok yararlı olabilir. Bizim ekipte daha çok İngilizce dilinde tez danışmanlık ve hazırlama hizmetleri vermektedir. İngilizce tez yazdırma konusunda bize güvenebilirsiniz. 

Önemli Not: Herhangi bir düzeltme talebiniz ücretsiz olarak yapılmaktadır. Umarız birlikte çalışma fırsatı bulabiliriz.

İngilizce Tez Hazırlama


Senin yorumun

Son Yorumlar

Yorum Yok

yakın zamanda Gönderilenler

İntihal Oranı Nasıl Hesaplanır?

İntihal oranı hesaplama her bir akademik çalışmada öneli bir konudur. İntihal oranı ...


Yorum yap

İntihal Oranı Düşürme

İntihal oranı düşürme nasıl yapılır? İntihal nasıl düzeltilir? Turnitin benzerlik ...


Yorum yap 21 

İntihal Raporu Ücreti Ne Kadar?

İntihal raporu ücretleri, Ekim 2024 itibariyle 100-350 TL arasındadır. Tez çalışmaları ...


Yorum yap
×