Anka Tez Merkezi
SPSS Analizi, Çeviri, İntihal Düşürme ve Redaksiyon Hizmetleri.

4 Adımda İntihal Raporu Alma

Turnitin intihal raporu alma nedir? Turnitin intihal raporu nasıl alınır? nereden alınır? gibi sorulara cevap verelim. Anka Tez olarak Turnitin intihal raporu temin ediyoruz. Turnitin raporu alma ücretleri Eylül 2024 itibariyle 100-350 TL arasındadır. Online benzerlik raporu almak için bize mail (intihalanaliz@gmail.com) veya WhatsApp'tan mesaj atmanız yeterlidir. Çalışmanızı bize gönderdikten sonra 30 dk. süre içerisinde veri tabanına kaydedilmeyen güvenilir Turnitin veya iThenticate raporunuzu iletiyoruz.

Hızlı ve güvenli bir şekilde online intihal raporları (Turnitin, Turnitin AI ve iThenticate) hazırlıyoruz. Tez tesliminden daha önce benzerlik oranı kontrolü yapmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

İntihal raporu nedir?

İntihal (Aşırma), başka kaynaklardan kopyalanan cümleler demektir. Kopyalama yapmanın kültürel, ekonomik, sosyal ve eğitimsel nedenleri olabilir. Bazı öğrenciler ödev hızlı bitsin diye, intihal yapma zorunda kalır. İntihal oranına bakmak çok mühim bir meseledir. Benzerlik yüzdeliğini sorgulamak için Turnitin orijinallik raporu almanız gerekir. Rapordan çıkan oran, tez veya makalenizin ne kadar orijinal olmasını gösterir ve akademik dürüstlüğü kanıtlamak için gereklidir. Bu oranı ölçme, tezi teslim etmeden önce gereklidir. Okul ve hocalar intihal yüzdeliğini sorgular ve %25 den daha az olması zorunludur.

Sön dönemlerde Turnitin yapay zeka raporu da hazırlıyoruz. Bu raporlar İngilizce dilinde yapay zekâ ile üretilen içerikleri tespit etmek için kullanılır ve son yıllarda Turnitine eklenmiştir. Turnitin yapay zeka raporu (Turnitin AI) için 350 TL ödeme yapmanız gerekir. Bu raporda detaylı olarak yapay zekâ ile üretilen metinleri gösterilmektedir ve şuan sadece İngilizce metinlerde kullanılmaktadır. Bu raporlarda bazen yanlış tespit görülebilir. Bazı öğrencilerin kendi yazdıkları metinleri bile AI kullanılarak yapıldı diye işaretleyebilir.

İntihal raporu nerden alınır? İntihal tespit için hangi programlar kullanılır?

Türkçe intihal oranına bakmak için çok farklı intihal tarama programları kullanılır. Ama daha çok Tunritin similarity index programı kullanılmaktadır. Piyasanın 80% payı Turnitin intihal programı elindedir ve intihal taraması için bu siteye giriş yapmak lazım.

Turnitin sitesi tarafından hazırlanan rapor, bir çok kişi tarafından Turnitin raporu, Turnitin intihal raporu veya Turnitin orijinallik raporu olarak da bilinmektedir.

Anka tez merkezi olarak, çok hızlı ve güvenilir bir şekilde detaylı Turnitin raporu hazırlıyoruz.

İntihal raporu neden alınır? Ne zaman alınması gerekir?

Turnitin orijinallik raporu bir akademik çalışmanın (tez, ödev, makale ve proje) ne kadar orijinal içerik kullandığınızı açıklar. Bu oran Turnitin intihal tarama programı tarafından hazırlanır. Her yazılımda olduğu gibi bu yazılımda da yanlış hesaplamalar olur ve bazen gereksiz yerlerde benzerlik teşhisi koyar. Halbuki asla aşırma söz konusu değil.

Birçok öğrenci ve akademisyen, akademik çalışmalarını yayınlamadan önce orijinallik bakımından kontrol eder. Okullar öğrencilerden aldıkları tezlerin intihal kontrolünü yapar. Bu rapor akademik dürüstlüğü göstermek için alınması gereklidir.

Turnitin ve iThenticate intihal tarama raporları nasıl alınır?

Bu raporlar Turnitin ve iThenticate siteleri tarafından hazırlanır. İntihal ölçme, veri madenciliği ve metin madenciliği yöntemleri kullanılarak yapılır.

Turnitin intihal raporu nasıl alınır?

Tez, proje ve ödev çalışmaları için Turnitin kullanılır. Benzerlik raporu almak için bu sitelere üye olmanız lazım. Üyelik ücretleri oldukça pahalıdır. Önerimiz bizden yardım almanız.

iThenticate intihal raporu nasıl alınır?

Dergiler genellikle bir makalenin orijinalliğini kontrol etmek için iThenticate kullanır. Mesela, Pamukkale Tıp Dergisi sitesinde aynen böyle yazar: "Tüm başvuru makaleleri, Dergimize gönderilmeden önce iThenticate© gibi yazılımlarla taranmalı ve bu tarama raporları makale ile sunulmalıdır. Tüm makalenin benzerlik oranı %20’den ve bir kaynak için benzerlik oranı %3’ten aşağıda olmalıdır.". Kısa sürede detaylı iThenticate intihal raporu hazırlıyoruz.

“İntihal raporları Turnitin ve iThenticate (makale için) siteleri tarafından hazırlanır.”

Tez intihal raporu örneği

Turnitin İntihal Raporu Örneği

Örnek olarak hazırladığımız online turnitin intihal raporu örneğinde intihal yüzdeliği %16 çıkmıştır. Bu raporu incelemek, şimdi kadar rapor almayan öğrenciler için faydalı olacaktır. Örnek raporu incelerseniz, Turnitin raporlarının ne kadar detaylı olduğunu anlarsınız. Görüldüğü gibi, raporun en sonunda hangi kaynaklardan ve ne oranda intihal yapıldığı belirlenmiştir. Bu rapor incelendiğinde bir çalışmanın ne kadar özgün olduğu en iyi şekilde anlaşılır.

ChatGPT intihale girer mi?

Son dönemde yapay zeka (AI) programı olan Chatgpt tarafından üretilen içerikler öğrenciler tarafından ödevlerde kullanılmaya başlamıştır. Bir çok öğrencinin sorusu bu içerikleri Turnitin orijinallik raporu tarafından algılanır mı? sorusudur. Turnitin AI tespitli raporlarında bu içerikleri intihal olarak algılanmaktadır ve intihal olarak kabul edilir. AI tespitli intihal raporu almak için bize Whatspptan mesaj atmanız durumunda yardımcı oluruz. İnstagram sayfamızda kaç Turnitin AI raporu görebilirsiniz.

Önemli not: Eylül 2024 itibariyle Chatgpt tarafından üretilen Türkçe yazılar Turnitin AI tarafından intihal olarak tespit edilmiyor. Şuan için Türkçe metinlere bu hizmet verilmemektedir.

4 adımda Turnitin intihal raporu al

Anka Tez merkezi olarak, Türkiye'de en hızlı intihal raporları hazırlıyoruz. Gece 12'de bile Whatspptan mesaj atsanız, 20 dk'ye raporunuz hazır olur. Whatspp üzerinden gizliliği esas alarak hizmet verilmektedir. Dört adımda Turnitin raporları hazırlıyoruz.

Ücretsiz Turnitin benzerlik raporu alma

Piyasada ücretsiz benzerlik raporu hazırlayan DupliChecker, PaperRater, Plagiarisma, PlagiarismChecker ve PlagTracker gibi siteler vardır. Ücretsiz intihal taraması yapan siteler ve programlardan kesinlikle uzak durmalısınız. Bu uyarıyı dikkate almadığınız takdirde yazınızın çalınma riski altında olabileceğini bilmeniz lazım. O zaman %90 oranlarında orijinallik oranları ile karşılaşabilirsiniz ve emekleriniz boşa gitmiş olur. Bizden 100-250 TL arası gibi bir fiyatla Turnitin rapor alabilirsiniz. Aylarca emek verdiğiniz çalışmayı riske atacak bir miktar değildir. İntihal taramsı ücretsiz yapılamaz çünkü Turnitin gibi sitelerin üyelikleri pahalıdır.

Turnitin benzerlik raporunda renkler ne anlama gelir?

Turnitin benzerlik raporunda renkler her kaynağı temsil eder. Mesela ilk kaynak her zaman kırmızı renk ile temsil edilir. İkinci kaynak ise mor renk ile gösterilmektedir. Turnitin raporunun sonunda her kaynaktan ne oranda alıntı yapıldığı belirlenmiştir.

Ayrıca Turnitin programındaki çıkan toplam oranınn renklerin anlamlarını şu şekilde ifade edebiliriz: (%0 – %24 oranında)=‘’Yeşil renk’’; (%25 – %49 oranında)= ‘’Sarı renk’’; (%50 – %74 oranında)= ‘’Turuncu renk’’; (%75 – %100 oranında)= ‘’Kırmızı renk’’.

Turnitin raporu almak ne kadar sürer?

Turnitin taraması çok kısa sürede yapılır. Sayfa sayısına bağı olarak bu süre 30-40 dk. süre arasında olabilir. 20 sayfadan az olan çalışmalarda, 10 dk. süre içerisinde hazır olur.

“ 30 dk. içerisinde Turnitin İntihal Raporu hazırlıyoruz. ”

Hızlı ve detaylı Turnitin intihal raporunuzu iletiyoruz.

Bazen yazılarda çok fazla fotoğraf ve şekil var ve dosya boyutu oldukça büyük oluyor. Bu koşullarda, raporun çıkma süresi uzayabilir. Fotoğrafları word dosyasından sildikten sonra bize göndermek daha mantıklıdır.

Sıkça sorulan sorular

1) Turnitin raporu ne kadar sürede hazır olur? En geç 30 dakika da Türkçe Turnitin intihal raporu elinize ulaşır.

2) Aldığınız rapor üniversitenin aldığı oran ile aynı çıkacak mı? Üniversitedeki aldığınız oran ile aynı çıkacak ve %100 uyumlu. Okulların hepsi Turnitin kullanıyor.

3) Tezimin Turnitin deposuna kaydedilmesini istemiyorum. Daha sonra bu konuda sorun yaşar mıyım? Veri tabanı özelliği kapalı olduğu için bir sorun yaşamayacaksınız.

4) Ödeme yapma konusunda nasıl güvenebilirim size? Ücreti benzerlik raporu elinize ulaştıktan sonra gönderiyorsunuz. Ama göndermediğiniz durumda makale veya teziniz Turnitin deposuna kaydedilir ve dekont gelince silinir.

5) Bu rapor İngilizcede ne olarak geçiyor? Turnitin Similarity Index.

6) İntihal yüzdeliğim yüksek çıkarsa yardımcı olurmusunuz? İntihal Oranı Düşürme konusunda yardımcı oluyoruz.

7) Similarity index almak için ne yapmanız gerekir? Tez benzerlik yüzdeliğini sorgulamak için Anka Tez Merkezinin intihal oranı raporlama hizmetinden yararlanabilirsiniz. Online Turnitin veya iThenticate intihal raporu almamız için, dosyayı bizim mail adresine göndermeniz veya WhatsApp'tan mesaj atmanız yeterlidir (intihalanaliz@gmail.com).

8) Dosyamı sizin ile paylaşmak istemiyorum. Kısa sürede size Turnitin hesabı açabiliriz. 12 aylık hesaplar için 3000 TL talep edioyurz.

Özet olarak, kısa sürede ve kolayca sizin için Turnitin ve iThenticate intihal rapoaları hazırlayabiliriz. Eğitimciler, öğrenciler ve araştırmacılar için bu raporlar oldukça değerli ve akademik dürüstlük kurallarına göre gereklidir. Bu konuda 2017'den beri hizmet veriyoruz ve müşterilerimizin kahir aksariyetini memnun etmeye başardık. Ücretlerimiz uygun ve en önemlisi raporu aldıktan sonra ödeme yapıyorsunuz.

#intihal_programı #intihal_raporu #intihal_raporu_alma #turnitin_raporu_alma #turnitin_intihal_raporu_alma #benzerlik_raporu_alma #intihal_raporu_ücretsiz #intihal_raporu_nasıl_alınır? #ücretsiz_intihal_raporu #turnitin_intihal_raporu_nasıl_alınır? #intihal_raporu_kaç_olmalı? #intihal_raporu_örneği #benzerlik_raporu #turnitin_benzerlik_raporu_alma #benzerlik_raporu_ücretsiz #benzerlik_raporu_nasıl_alınır? #makale_benzerlik_raporu #dergipark_benzerlik_raporu



Senin yorumun

Son Yorumlar

Zeliha Ayça Türker

Turnitin İntihal Raporu çıkarmak istiyorum. Bilgi verir misiniz ?

Yorum Yok

Nurlan Mamedov

Turnitin intihal raporu almak istiyorum.

Anka Tez Merkezi

Selamlar, Turnitin intihal raporu almamız için intihalanaliz@gmail.com mail adresine dosyalarınızı gönder. En geç 30 dakikada raporu ve ödeme bilgilerini iletiyoruz.

Amir AHMADI

Arkadaşlar intihalanaliz@gmail.com mail adresine dosyalarınızı gönderin hemen intihal raporu alıp iletiyorlar. Gayet iyi şekilde çalışıyorlar. Siz de gönül rahatlığı ile rapor alabilirsiniz.

Anka Tez Merkezi

Orijinallik raporlarını hızlı ve güvenli bir şekilde temin ettiğimiz için mutluyuz.

yakın zamanda Gönderilenler

İntihal Oranı Nasıl Hesaplanır?

İntihal oranı hesaplama her bir akademik çalışmada öneli bir konudur. İntihal oranı ...


Yorum yap

İntihal Oranı Düşürme

İntihal oranı düşürme nasıl yapılır? İntihal nasıl düzeltilir? Turnitin benzerlik ...


Yorum yap 21 

İntihal Raporu Ücreti Ne Kadar?

İntihal raporu ücretleri, Ekim 2024 itibariyle 100-350 TL arasındadır. Tez çalışmaları ...


Yorum yap
×