Anka Tez Merkezi
SPSS Analizi, Çeviri, İntihal Düşürme ve Redaksiyon Hizmetleri.

SPSS Analiz Ücretleri (Ekim 2024)

SPSS analiz ücretleri çeşitli etkenlerden dolayı oldukça farklıdır. Çalışmanın teslim süresi, hipotez sayısı, seviyesi (lisans, yüksek lisans ya da doktora), verilerin durumu, vb. gibi konular fiyatın ne kadar olduğunu etkilemektedir. SPSS veri analizi ücretlerimiz genellikle 3000- 10000 TL arasındadır. 

Araştırma ve tezleriniz için SPSS analiz ücretleri konusunda daha detaylı bilgi ve fiyat almak için bize WhatsApp'tan ulaşabilirsiniz

SPSS Analizinde Ücret Aralığı

Karşılaştırma sayısına, yorum isteme tercihinize ve analiz yöntemlerine göre ücret değişmektedir. Ama genel olarak analiz düzeyine göre fiyatlar alttaki gibidir.

  • Basit düzey istatistik analiz, tablolaştırma ve yorumlama = 3000- 4000 TL
  • Orta düzey istatistik analiz, tablolaştırma ve yorumlama = 5000 - 6000 TL
  • İleri düzey istatistik analiz, tablolaştırma ve yorumlama =7000 - 10000 TL

SPSS analizi ücretleri karşılaştırma sayısına, yorum yapılma tercihine ve analiz yöntemlerine göre değişmektedir. Fiyat teklifi almanız için bize mesaj atmanız yeterlidir. 

Tez analiz ücretlendirilmesinde teslim tarihi önemlidir. Anket analizi yaptırma fiyatlandırmasında teslim süresi varsayımı 7-10 gün arasıdır. 

4 yıllık SPSS analiz maliyeti geçmişi

  • 2020 yılında ortalama SPSS analizi maliyeti yaklaşık 500 TL olduğu bilinmektedir.
  • 2021 yılında ortalama SPSS analizi ücreti yaklaşık 750 TL olduğu bilinmektedir.
  • 2022 ve 2023 yıllarında ortalama SPSS analizi maliyeti yaklaşık 1500 - 2000 TL olduğu bilinmektedir.
  • Şu anda (2024 yıllı), tez ve projelere ait anket analizi çalışmaları 6000 TL’ye mal olacak şekilde tamamlanabilmektedir.

SPSS Analiz Ücretleri

SPSS Analiz Fiyatlarını Etkeleyen Faktörler

İstatistik analizlerinde iş hacmi, bir çok etkene bağlıdır ve tercüme çalışmaları gibi karakter sayısı gibi tek etkene bağlı değildir. SPSS analiz ücreti altı faktöre bağlıdır:

  • Verilerin durumu (SPSS yazılımına girişi yapılıp yapılmaması),
  • Test ve hipotez sayısı,
  • Ölçeğin ve demografik verilerin çeşitliliği,
  • Teslim tarihi,
  • Raporun Türkçe veya İngilizce olması, ve
  • Seviyesi (Lisans, yüksek lisans ya da doktora)

Bu bilgiler bize ulaştığında en uygun ücret size sunulacaktır. SPSS anket analizi ücretlerimiz genelde 3000 - 10000 TL arasında olur ve net rakam analiz düzeyine bağlıdır.

SPSS analizi ücretini etkileyen en önemli unsur, hipotez(çalışma sorusu) sayısıdır. Anka tez aracı olmadan çalıştığı için en uygun fiyat teklifi veriyor. 

Örnek Bir SPSS Analizi Fiyatlandırması

Örneğin bir çalışmada iki anket uygulanmış (İş Tatmini ve Pozitif Liderlik Yaklaşımı anketleri). Yaş, cinsiyet ve öğrenim durumu ile bu iki anket arasındaki ilişkiye bakılacak. Ayrıca iki anket arasında anlamlılık ilişki incelenecek. Böyle bir durumda eğer 1) Verilerin girişi yapılmış 2) Yedi hipotez var  3) İki ölçek ve 3 demografik bilgi mevcut 4) İki haftada teslim edilmesi gerekir ve 5) Türkçe rapor şeklinde olunca SPSS analiz ücreti 8000 TL olur.

Böyle bir anket analizi çalışmasında bu içerikler sunulacaktır:

Yöntemin veri analizi alt başlığında kullanılan istatistiksel teknikler hakkında kısa bilgi verilecek. Yöntemin veri toplama aracı alt başlığında ölçeklerin toplam ve alt boyutlarının Cronbach Alpha katsayıları hesaplanıp yazılacak. Bulgular bölümünde; Demografik frekans ve yüzde tablosu, Ölçeklerin toplam ve alt boyut puanlarının betimsel istatistik tablosu, Ölçeklerin toplam ve alt boyut puanlarının demografik değişkenlere göre karşılaştırma tabloları, Ölçeklerin toplam ve alt boyut puanları arasındaki korelasyon tablosu, ve Tüm tabloların istatistiksel yorumları olacak.

SPSS Analizi Yaptırmak İstiyorum

SPSS analizi yaptırmak isteyenlere verilen hizmetin ücretlendirme politikası önemlidir. Verilen hizmet Anka tez kurucuları tarafından yapılmaktadır ve arada aracı olmadığı için verdiğimiz fiyatlar uygundur. Ekibimiz yıllarda istatistik analiz hizmeti vermektedir. Analiziniz kaliteli ve zamanında teslim edilecektir. 

SPSS Desteği Almak İçin Ne Yapmanız Gerekiyor?

SPSS analiz ücreti konusunda net bilgi alabilmek için verileri ve ankette ait bilgileri bize mail atmanız yeterlidir (ankaspss@gmail.com). Bilgi almak için bize WhatsApp'tan mesaj atmanız yeterlidir

SPSS analizi ve raporlaması bilgi ve tecrübeye dayalı bir uzmanlık alanıdır. İstatistiksel analizin maliyeti, analizi yapan uzman kişinin becerisi ile doğrudan ilgilidir ve bu uzman ne kadar yetkinse, SPSS analizinin yapılması ona o kadar kolay olur, ve sonuç olarak da istatistiksel analizin maliyeti o kadar düşük olur. Anka Tez olarak yaptığımız tez, makale, ödev ve projelerinize ait istatistik analizlere gelen revizyonlar tarafımızca ücretsiz olarak yapılmaktadır. Hızlı, güvenli ve kaliteli istatistiksel veri analizleri için bize güvenebilirsiniz. 

 



Senin yorumun

Son Yorumlar

Ayşe

Her konuda çok yardımcı oldular. Önce Spss analizini en düzgün şekilde teslim etmenin derdindeler. Bu nedenle de işi tamamladıkça ödeme alıyorlar. Hem siz maddi olarak yorulmamış oluyorsunuz, hem de işiniz bittikçe ödeme yapıyorsunuz. Anka Tez de para en son konu. Güvenilir, ilgili ve hızlılar bir şekilde anket analiz çalışmamı teslim aldım.

Yorum Yok

ŞEYMA BEYZA MUTLU

tezime istatislik analizi yapmak istiyorum. fiyat bilgisi alabilir miyim?

Anka Tez Merkezi

Evet tabi. Detayları mail atmanızı rica edeceğiz. ankaspss@gmail.com

yakın zamanda Gönderilenler

SPSS Analizi Nasıl Yapılır?

Öğrenciler ve araştırmacıların birçoğu SPSS analizlerinin nasıl yapıldığı konusunda ...


Yorum yap 11 

İstatistik Ödev Yaptırma

İstatistik ödev yaptırma, birçok öğrencinin talep ettiği bir hizmettir. İstatistik ...


Yorum yap

Panel Veri Analizi

Bu makale başlığında bazı sorulara cevap verilecektir. Panel veri modeli nedir? Panel veri analizinin ...


Yorum yap
×